Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ: «ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΑΡΑΞΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ»

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου θα μιλήσει απόψε, στις 19.30, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Νωρίτερα, στις 18.30, θα επισκεφθεί τα γραφεία του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου (-Αγ. Νικολάου 16-δίπλα στο δημαρχείο) όπου θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει ότι είναι «μονόδρομος» η αξιοποίηση και η περαιτέρω ανάδειξη της δυναμικής του τόπου. «Η Πιερία δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Είναι επιτακτική ανάγκη η χάραξη μιας νέας, περιφερειακής στρατηγικής για τον τουρισμό, μιας στρατηγικής που απαιτεί συστράτευση, ενότητα και συντονισμένη διεκδίκηση».

Όσον αφορά στην τουριστική ανάπτυξη θα επισημάνει ότι «πρέπει να καλύψουμε με καλό σχεδιασμό την χρόνια ανεπάρκεια και την αδιαφορία της Πολιτείας για την τουριστική ανάπτυξη της Μακεδονίας με τις δικές μας δυνάμεις, αξιοποιώντας, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις, τους πλούσιους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους του τόπου μας».

Από την πλευρά της, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου θα αναφερθεί στον φυσικό πλούτο που διαθέτει η Νότια Πιερία, στην εργατικότητα που διακρίνει τους πολίτες της και στην ιστορική-πολιτιστική της κληρονομιά. «Εάν καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε πιστεύω, να συνδέσουμε δημιουργικά τις δυνάμεις παραγωγής με τις δυνάμεις των υπηρεσιών, αυτή η πανέμορφη περιοχή της Μακεδονίας, θα μπορέσει να κάνει ένα μικρό οικονομικό θαύμα. Η περιοχή χρειάζεται έργα που δεν ππει να τα τάξουμε άλλα να τα βγάλουμε από την λήθη τους» θα επισημάνει.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous