Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: « Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ»

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Σε περισσότερα από 400 άτομα που κατέκλυσαν το δημοτικό θεατράκι Χιλής στην Καλαμαριά μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμαριάς Παναγιώτης Κοκκόρης και Γιάννης Χαραλαμπίδης, εκπρόσωπος του επίσης υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς Χάρρυ Κλύνν και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι δεν είναι «τουρίστας» στην αυτοδιοίκηση και έκανε ειδική αναφορά σε δημοσκόπηση που προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και δίνει στον ίδιο 42% την πρώτη Κυριακή έναντι 18,4% στον κ. Μπόλαρη, ενώ στη δεύτερη Κυριακή η διαφορά υπέρ του είναι 19 ποσοστιαίες μονάδες. «Αυτό δε λέει τίποτα για μας, δεν παρασυρόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία ημέρα. Χαίρομαι γιατί η αυτοδιοικητική μας πρόταση έχει μεγάλη απήχηση στους πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους. Είναι μεγάλη τιμή για μένα γιατί ο κόσμος ξέρει ότι διεκδικούμε και κερδίζουμε. Η πρόταση μας κινείται πέρα από κόμματα και βασίζεται στη διεκδίκηση, την αποτελεσματικότητα, την αφοσίωση, την πίστη στις δυνάμεις μας, στο έργο μας, στους συμπολίτες μας» είπε.

Απευθυνόμενος στους Περιφερειακούς Συμβούλους, ο κ. Ψωμιάδης τους ζήτησε να βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πολιτών. Όπως σημείωσε: «Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο αυτό, το δρόμο της ευθύνης και του αγώνα, ας πάει σπίτι του».

Αναφερόμενος στα έργα που έγιναν στην Καλαμαριά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επικεντρώθηκε στο πλήθος αθλητικών έργων που ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται αλλά και στην κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων. Για τις αθλητικές υποδομές που ολοκληρώθηκαν, συνολικού κόστους ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων ευρώ, έθεσε ως παράδειγμα το γήπεδο του Αριστοτέλη «που μεταμορφώθηκε σε πραγματικό στολίδι» και τόνισε ότι προγραμματίζονται έργα ενός εκατομμυρίου εκατό χιλιάδων ευρώ. Για το θέμα της σχολικής στέγης υπενθύμισε ότι η διπλοβάρδια περιορίστηκε στο ελάχιστο και έκανε ειδική αναφορά στην κατασκευή του ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και άλλων σχολικών μονάδων όπως του 17ου δημοτικού σχολείου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην ανάγκη ειλικρινούς επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους. «Καταθέτουμε στο πρόγραμμα μας συγκεκριμένες προτάσεις που πιστεύουμε ότι θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη και, κυρίως, προτάσεις που ξέρουμε ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε. Για να είμαστε σε θέση στο τέλος της θητείας μας να σας κοιτάζουμε και πάλι στα μάτια και για να ξέρετε και εσείς τι να περιμένετε από εμάς».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous