Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: «ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Χ

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Στο Δημοτικό Θεατράκι Χιλής στην Καλαμαριά θα μιλήσει απόψε, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει πως δεν είναι «τουρίστας» στην αυτοδιοίκηση και θα επισημάνει πως δεν… ξύπνησε «ξαφνικά ένα ωραίο πρωί» και θυμήθηκε τα προβλήματα της Περιφέρειας.

Ειδική αναφορά θα κάνει ο Π. Ψωμιάδης σε δημοσκόπηση που προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και δίνει στον ίδιο 42% την πρώτη Κυριακή έναντι του κ. Μπόλαρη 18,40%, ενώ στη δεύτερη Κυριακή η διαφορά υπέρ του είναι 19 ποσοστιαίες μονάδες. «Αυτό δε λέει τίποτε για μας, δεν παρασυρόμαστε και συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία μέρα» θα τονίσει. «Χαίρομαι γιατί η αυτοδιοικητική μας πρόταση έχει μεγάλη απήχηση στους πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους. Είναι μεγάλη τιμή για μένα γιατί ο κόσμος ξέρει ότι διεκδικούμε και κερδίζουμε. Η πρότασή μας κινείται πέρα από κόμματα και βασίζεται στη διεκδίκηση, την αποτελεσματικότητα, την αφοσίωση, την πίστη στις δυνάμεις μας, στο έργο μας, στους συμπολίτες μας» θα συμπληρώσει.

Απευθυνόμενος στους Περιφερειακούς Συμβούλους, ο κ. Ψωμιάδης θα τους υπενθυμίσει ότι πρέπει να βρίσκονται πάντα στο πλευρό των πολιτών και να έχουν ανοικτές τις πόρτες των γραφείων τους. «Την επόμενη ημέρα, πρέπει να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας. Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο αυτό, το δρόμο της ευθύνης και του αγώνα, ας πάει σπίτι του» θα πει.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας θα αναφερθεί στο πρόγραμμα του συνδυασμού και στην ανάγκη για ειλικρινή επικοινωνία με τους ψηφοφόρους. Επίσης θα τονίσει ότι παρά τα θετικά μηνύματα των δημοσκοπήσεων, δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. «Για εμάς ο προεκλογικός αγώνας τελειώνει την ώρα που θα κλείσει και η τελευταία κάλπη στις 7 Νοεμβρίου. Δεν υπάρχει χειρότερος σύμμαχος από την πεποίθηση ότι όλα πάνε καλά».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous