ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη νέα χωροθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συντασσόμαστε με την πρόταση του Δημάρχου προκειμένου να αποδοθεί επιτέλους τιμή στον πολιτικό – αναμορφωτή της Θεσσαλονίκης, παρ’ όλο που δεν είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με την τελική επιλογή χωροθέτησης.

Η μεγάλη και ουσιαστική προσφορά του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και της χώρας γενικότερα, πρέπει να τιμάται επί της ουσίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ένας γνήσιος Μακεδόνας, ένας σπουδαίος πολιτικός ηγέτης, που άλλαξε τη φυσιογνωμία της χώρας και την ενέταξε στους κόλπους της ενωμένης ευρωπαϊκής οικογένειας.

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνδέεται άρρηκτα με τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που αγάπησε και ευεργέτησε όσο λίγοι, δίνοντάς της νέα προοπτική και όραμα ανάπτυξης. Στους μεγάλους πολιτικούς άνδρες αρμόζει τιμή ανάλογη του βεληνεκούς τους. Κεντρική υπήρξε η παρουσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη, κεντρική θα έπρεπε να είναι η θέση του ανδριάντα του στην πόλη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous