Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ: «ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Σε περίπου 600 άτομα που κατέκλυσαν το ξενοδοχείο Γερακίνα στη Νιγρίτα μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Σερρών Τάσος Καρυπίδης και Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τσιπλάκης, ο πρώην Νομάρχης Σερρών Κώστας Παπαπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Τραγίρου Χρήστος Γκαντίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αριστείδης Δρογαλάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Κώστας Στάγκος και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών.

Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε ενωτικός τονίζοντας πως «όλοι μαζί» πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα κόμματα και από κοινού να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο μέλλον. Για αυτόν το λόγο υπενθύμισε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη. «Πρέπει να έχουμε περισσότερη αρετή και πατριωτισμό, να βάλουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συμφέροντα και την ιδιοτέλειά μας, προς όφελος της Πατρίδας. Η διχόνοια μόνο κακό έχει φέρει στον τόπο αυτό».

Όσον αφορά στη Νιγρίτα, επικεντρώθηκε στα έργα υποδομής που πρέπει να δρομολογηθούν ώστε η περιοχή «να πρωταγωνιστήσει και να ξαναγίνει σπουδαίο εμπορικό και οικονομικό κέντρο όπως στο παρελθόν».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία του Π. Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη διεκδίκηση κονδυλίων από την κεντρική κυβέρνηση για την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». Ειδικότερα εστίασε στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Νιγρίτας, στην ολοκλήρωση-ανακαίνιση των αρδευτικών δικτύων, στη μελέτη του κάθετου οδικού άξονα Νιγρίτας-Σοχός-Σκεπαστό, στην ένταξη της λεκάνης του Στρυμόνα σε ευρωπαϊκό περιβαλλοντικό πρόγραμμα, στην ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας και στην ανάδειξη και προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous