Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ: «Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Στο Ξενοδοχείο Γερακίνα στη Νιγρίτα θα μιλήσει απόψε, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα αναφερθεί στα έργα υποδομής και ανάπτυξης που απαιτούνται σήμερα ώστε να μπορέσει η Νιγρίτα να πρωταγωνιστήσει και να ξαναγίνει σπουδαίο εμπορικό και οικονομικό κέντρο όπως στο παρελθόν. Για να επιτευχθεί όμως αυτός ο στόχος, θα προσθέσει πως απαιτείται δουλειά και προσπάθεια. «Πρέπει να διεκδικήσουμε ενωμένοι, να αφήσουμε στην άκρη τα κόμματα για να κερδίσουμε ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο μέλλον».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ψωμιάδης θα υπενθυμίσει τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάνη για να τονίσει την ανάγκη της ενότητας. «Πρέπει να έχουμε περισσότερη αρετή και πατριωτισμό, να βάλουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συμφέροντα και την ιδιοτέλειά μας, προς όφελος της Πατρίδας. Η διχόνοια μόνο κακό έχει φέρει στον τόπο αυτό».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης θα αναφερθεί στη δυναμική παρουσία του Π. Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη διεκδίκηση κονδυλίων από την κεντρική κυβέρνηση για την υλοποίηση του προγράμματος που έχει εξαγγείλει ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous