ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣ Μ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ: «ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ»

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Απαντώντας στις τελευταίες δηλώσεις του ευρωβουλευτή Μ. Τρεμόπουλου, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τρεμόπουλος ούτε αυτή τη φορά απαντά επί της ουσίας. Κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία. Και συνεχίζει να εκτελεί εντολές πετώντας πράσινη λάσπη. Στέλνει την πολιτική στα δικαστήρια, ποινικοποιεί τη διοίκηση, συκοφαντεί.

Βιάστηκε όμως να προαναγγείλει το σχέδιο πολιτικής δίωξης εναντίον του προσώπου μου που όπως φαίνεται βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο κ. Τρεμόπουλος είναι πλήρως ενημερωμένος.

Όμως να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να πάψω να αγωνίζομαι για τους αδύναμους, για τα δίκαια των συμπολιτών μου.

Είναι προφανές ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το έργο μας, τα επιχειρήματα και τις προτάσεις μας για μια δυνατή Κεντρική Μακεδονία. Ένα έργο που το έχουν εκτιμήσει οι φορείς, οι συνάδελφοι της αυτοδιοίκησης και οι πολίτες.

Αλήθεια, πως γίνεται και ο κ. Τρεμόπουλος μας θυμάται πάντα προεκλογικά; Είναι φανερό ότι κάποιοι οραματίζονται την πολιτική μου εξόντωση. Δεν θα το πετύχουν. Δεν φοβάμαι. Έχω μαζί μου το λαό. Θα αντέξω κι αυτή τη φορά».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous