ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ Μ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

 

Σχετικά με τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες από τον ευρωβουλευτή Μ. Τρεμόπουλο, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι προφανές ότι ο ‘‘εισαγγελέας’’ κ. Τρεμόπουλος, από την ασφαλή και προσοδοφόρα θέση του ευρωβουλευτή, έχει αναλάβει τις επιθέσεις λάσπης εναντίον του συνδυασμού μας. Το αντίτιμο δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι οι αυθαίρετες κατασκευές του και η προεκλογική δικομανία που προωθεί και αυτή τη φορά ως πολιτική πρόταση των Οικολόγων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα καταρρεύσουν σύντομα όπως και οι προηγούμενες. Ο κ. Τρεμόπουλος αρνείται να παραιτηθεί από τις Βρυξέλλες και να κατεβεί στο στίβο της πραγματικής πολιτικής, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική ασυλία.

Όμως, το έργο το έχουμε ξαναδεί και το 2002 και το 2006. Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν τους παρακολουθεί ο κόσμος. Αλλά υπάρχουν και ανθρώπινα όρια. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Ήδη οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες έδωσαν αποστομωτικές απαντήσεις. Τις επόμενες μέρες θα καταθέσουμε μήνυση και αγωγή κατά του κ. Τρεμόπουλου και κατά παντός υπευθύνου για τη συγχρονισμένη και επαναλαμβανόμενη συκοφαντική επίθεση που δεχόμαστε και σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous