Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: «Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ»

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου του δήμου Παιονίας όπου παραβρέθηκαν περισσότερα από 500 άτομα μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευσαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ενώ το παρών έδωσαν η δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου, ο δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμιδάκης, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Κιλκίς Δημήτρης Ιωακειμίδης, ο πρώην βουλευτής ΝΔ Θεόδωρος Πασσαλίδης, ο πολιτευτής Γιώργος Γεωργαντάς, υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής και τοπικοί φορείς.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στο «διαχρονικά αδικημένο από την κεντρική εξουσία Κιλκίς» και έκανε ειδική αναφορά στο έντονο προσφυγικό στοιχείο του ακριτικού νομού. «Για τη Μακεδονία μας, η εγκατάσταση των προσφύγων από τον Πόντο, την Ιωνία, την Ανατολική Θράκη, γέννησε μια νέα εποχή» είπε, προσθέτοντας πως «η γενιά της Μικρασιατικής Τραγωδίας που σήκωσε το σταυρό του μαρτυρίου και έφτασε πρόσφυγας στην Ελλάδα δεν έσκυψε το κεφάλι και δεν λύγισε».

Μεταξύ άλλων έστειλε σαφές μήνυμα στα Σκόπια τονίζοντας ότι «δεν είμαστε εμείς οι ένοχοι και οι πλαστογράφοι της ιστορίας» και ξεκαθάρισε πως «η εθνική μας ταυτότητα και η ψυχή μας δεν αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης έθεσε ως προτεραιότητες του την εκμετάλλευση του εύφορου κάμπου της Παιονίας, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη μεταμόρφωση της περιοχής σε κέντρο τουριστικής ανάπτυξης. Ειδικότερα εστίασε στη νέα χάραξη οδού ταχείας κυκλοφορίας Γιαννιτσά-Κιλκίς μέσω Γουμένισσας-Αξιούπολης- Πολυκάστρου, στη μετατροπή της ΠΑΘΕ από τον κόμβο Μαλγάρων μέχρι τους Ευζώνους σε διπλής κυκλοφορίας, στην ολοκλήρωση αρδευτικού δικτύου του ταμιευτήρα Αρτζάν-Αματόβου με πρόβλεψη για τη δημιουργία φραγμάτων, στην τουριστική αξιοποίηση του ορεινού όγκου του Πάϊκου και στην ανάδειξη της ιστορικής τοποθεσίας του Σκρά.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous