Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: «Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

 

Την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Γουμένισσας θα επισκεφθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου του Δήμου Παιονίας.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα αναφερθεί στο «διαχρονικά αδικημένο από την κεντρική εξουσία» Κιλκίς και θα σταθεί στο έντονο προσφυγικό στοιχείο του ακριτικού νομού. «Για τη Μακεδονία μας, η εγκατάσταση των προσφύγων από τον Πόντο, την Ιωνία, την Ανατολική Θράκη, γέννησε μια νέα εποχή» θα πει και θα προσθέσει πως «η γενιά της Μικρασιατικής Τραγωδίας που σήκωσε το σταυρό του μαρτυρίου και έφτασε πρόσφυγας στην Ελλάδα δεν έσκυψε το κεφάλι και δεν λύγισε».

Όπως θα επισημάνει: «Οι πρόσφυγες, οι πρόγονοί μας, έφεραν μαζί τους το πιο πολύτιμο φυλακτό, μια ιστορία, ένα πολιτισμό, μια αρχοντιά, συμβάλλοντας με το φιλότιμο και την εργατικότητα τους στην ιστορική αναγέννηση της πατρίδας μας».

Μεταξύ άλλων θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στο κρατίδιο των Σκοπίων σημειώνοντας ότι «δεν είμαστε εμείς οι ένοχοι και οι πλαστογράφοι της ιστορίας. Η εθνική μας ταυτότητα, η ψυχή μας, δεν αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης. Η αξιοπρέπεια μας δεν ξεπουλιέται».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης θα τονίσει ότι ήρθε η ώρα μέσων των νέων δυνατοτήτων που παρέχει ο «Καλλικράτης» να «διεκδικήσουμε δυναμικά τους πόρους και τις ευκαιρίες που αξίζουμε και δικαιούμαστε, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τον εύφορο κάμπο της Παιονίας, να δημιουργήσουμε υποδομές για νέες θέσεις εργασίας και να μεταμορφώσουμε την περιοχή μας σε κέντρο τουριστικής ανάπτυξης».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous