Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ. ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ»

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Στο κατάμεστο κέντρο Blue Sea στη Νικήτη Χαλκιδικής του δήμου Σιθωνίας μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Σιθωνίας Δημήτρης Ρεβενικιώτης, ο δήμαρχος Τορώνης Κυπαρίσσης Ντέμπλας, ο τέως βουλευτής της ΝΔ Βαρσάμης Γιοβανούδας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Δημήτρης Τσούφης.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι στην πολύχρονη πολιτική σταδιοδρομία του δεν έχει μάθει να υπόσχεται και δεν πρόκειται να το πράξει τώρα. «Οι καλύτερες συγκρίσεις, όπως έλεγε και ο Εθνάρχης, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι εκείνες που γίνονται με τις πράξεις του παρελθόντος και όχι με τις υποσχέσεις του μέλλοντος».

Μεταξύ άλλων δήλωσε «υπερήφανος» για το «τεράστιο έργο» που έχει συντελεστεί στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης τα τελευταία οκτώ χρόνια και θα επισήμανε ότι την 1η Ιανουαρίου, ως Περιφερειάρχης, θα συνεχίσει με το ίδιο πνεύμα, με την ίδια αγωνιστικότητα, με το ίδιο μεράκι για ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. «Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο μας, απαιτείται από όλους υπευθυνότητα, βαθιά γνώση και αντίληψη της σοβαρότητας των στιγμών».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος τόνισε ότι οι σημαντικές και σοβαρές προκλήσεις που μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιμετωπιστεί, πρέπει να απαντηθούν με επιτυχία για να κατακτήσει η Χαλκιδική και η Μακεδονία μας τη θέση που τους αξίζει στο σύγχρονο χάρτη της ανάπτυξης στην ενωμένη Ευρώπη. Αναφερόμενος στις προτεραιότητές του, σημείωσε ότι όλοι μαζί θα πιέσουν για να υπάρξει τουρισμός 12 μήνες το χρόνο στην περιοχή, να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η Σιθωνία, να προχωρήσει η κατασκευή του νέου οδικού άξονα Κελί-Σιθωνίας και η βελτίωση του οδικού άξονα Μουδανιών-Σιθωνίας.

{youtube}YU3nJ9pXhmc{/youtube}

'Οποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ενδιαφέρονται μπορούν να "κατεβάσουν" τηλεοπτικό υλικό από την εκδήλωση σε ποιότητα DVD (PAL 720X576) από τη διεύθυνση: http://rapidshare.com/files/420728740/PSOMIADIS-NIKHTH_22-09-2010.m2p

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous