Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ: «ΑΠΟ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

 

Σε περισσότερους από 500 δημότες του δήμου Πύδνας-Κολινδρού μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο κατάμεστο Πολυκέντρο Αιγινίου (συνοικισμός παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού). Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ στη Πιερία Κώστας Κουκοδήμος, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Αντώνης Καρπούζας, ο Δήμαρχος Κολινδρού κ. Σολοποτιάς, ο Δήμαρχος Αιγινίου κ. Κόντος, ο Δήμαρχος Μεθώνης κ. Αβραμίδης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε ότι τώρα είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων και των πολιτών και τόνισε ότι στην πολιτική του σταδιοδρομία δεν έχει μάθει να υπόσχεται. Αναφερόμενος στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου υποστήριξε ότι το εκλογικό σώμα καλείται να ψηφίσει για Περιφερειάρχη εκείνον που μπορεί να μεταφέρει στα κέντρα αποφάσεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες τις αγωνίες όλων των Μακεδόνων.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα ενότητας γιατί, όπως είπε, «από την 1η Ιανουαρίου πρέπει να εργαστούμε μαζί για τη Μακεδονία». Μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν έκανε σαφές για μια ακόμη φορά πως δεν πρόκειται να δεχτεί τη χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγου του ως ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Από την πλευρά της, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου έθεσε ως προτεραιότητες της την αξιοποίηση των Αλυκών Κίτρους, την αναβάθμιση της μεγάλης εμποροπανήγυρης του Αιγινίου, την ανάδειξη του ορεινού οδικού τόξου, τη βελτίωση του οδικού άξονα που συνδέει τον Κολινδρό με το Ελατοχώρι και το Λιτόχωρο, την κατασκευή νέου κόμβου στην Πύδνα, την κατασκευή βιοτεχνικού πάρκου στο Αιγίνιο και την οργάνωση υποδομών με έργα αγροτικής οδοποιίας, αρδευτικά και αντλιοστάσια στην περιοχή αναδασμού Αιγινίου.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous