Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ: «ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Στο Πολυκέντρο Αιγινίου (συνοικισμός παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού) του δήμου Πύδνας-Κολινδρού θα μιλήσει σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα επισημάνει ότι τώρα είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων και των πολιτών και θα τονίσει ότι στην πολιτική του σταδιοδρομία δεν έχει μάθει να υπόσχεται. Όπως θα πει: «Είναι εύκολο να φτιάξει κανείς ένα πρόγραμμα που θα προσφέρει τα πάντα σε όλους. Το δύσκολο είναι, να γνωρίζει κανείς τον τόπο του, να ξέρει τα προβλήματα, τι χρειάζεται ο τόπος και το σημαντικότερο, να είναι ικανός να τα λύσει».

Αναφερόμενος στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα υποστηρίξει ότι το εκλογικό σώμα καλείται να ψηφίσει για Περιφερειάρχη εκείνον που μπορεί να μεταφέρει στα κέντρα αποφάσεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες τις αγωνίες, τις αβεβαιότητες, τους προβληματισμούς του αγρότη, του μικρομεσαίου, του νέου, του επιχειρηματία και όχι μόνο.

Σε άλλο σημείο θα τονίσει ότι στον τόπο μας δεν ταιριάζει η μιζέρια. «Έχουμε φυσικά χαρίσματα, μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ιστορία και πολιτισμό. Είναι τώρα η ώρα, να κινητοποιήσουμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Ο νέος αιρετός περιφερειάρχης μπορεί να κάνει τη Μακεδονία ακόμα πιο δυνατή».

Από την πλευρά της, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου θα τονίσει ότι η Β. Πιερία βαδίζει στο μέλλον. «Εμείς δηλώνουμε παρόντες, ενεργοί και προπαντός διεκδικητικοί ώστε να δοθεί μια διαφορετική ώθηση στην ανάπτυξη» θα σημειώσει, τονίζοντας ότι η Πιερία θα πρέπει να είναι πρωτοπόρα σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous