Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ: «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Σε περισσότερους από 500 δημότες του δήμου Θερμαϊκού μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο ξενοδοχείο «Ξενία-Ήλιος» στην παραλία Περαίας. Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ το παρών έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Σαλαγκούδης, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Ιωάννης Αλεξανδρής, ο δήμαρχος Μηχανιώνας Γιάννης Μαυρομάτης, ο δήμαρχος Επανομής Απόστολος Οικονομίδης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι η νέα πραγματικότητα του «Καλλικράτη» απαιτεί γνήσιους, καθαρούς, αδούλωτους, ατόφιους και ακέραιους αγωνιστές και επισήμανε επισημάνει ότι η Βόρεια Ελλάδα έχει ανάγκη ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. «Έφτασε η ώρα, όλοι μαζί, να έρθουμε σε ρήξη με ότι μας κρατά καθηλωμένους, εγκλωβισμένους στο περιθώριο» είπε και κάλεσε τους κατοίκους της Κ. Μακεδονίας να συμβάλλουν με τη ψήφο τους στον αγώνα που θα κάνει για την υπέρβαση.

Αναφερόμενος στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, επισήμανε ότι ευθύνες έχουν όλες οι κυβερνήσεις και ζήτησε η 1η Ιανουαρίου 2011 να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας προσπάθειας. «Όλοι μαζί προχωράμε, μπροστά με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και αγωνιστικότητα».

Από την πλευρά του, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι «ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνει εδώ και χρόνια μεγάλη προσπάθεια για να αναβαθμίσει τουριστικά το νομό Θεσσαλονίκης. Μέσα από την Αντιπεριφέρεια η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί ακόμη πιο έντονα. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τις υποδομές που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα τουριστικό ρεύμα όλες τις εποχές του χρόνου. Πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουμε τα γεωγραφικά μας πλεονεκτήματα και μέσα από τον τουρισμό να ενισχύσουμε την οικονομία και την επιχειρηματικότητα του νομού μας».

Όποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ενδιαφέρονται, μπορούν να "κατεβάσουν" προμονταρισμένο υλικό από την ομιλία στη Περαία  σε ποιότητα DVD (720-576 PAL 4-3) από την παρακάτω διεύθυνση:http://rapidshare.com/files/420093527/PSOMIADIS-PERAIA_19-09-2010.m2p

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous