Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ»

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010εκτύπωση

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης του δήμου Παύλου Μελά θαμιλήσει σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος ΠεριφερειάρχηςΚεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.Στην ομιλία του θα τονίσει ότι στον τόπο μας μπορούν να γίνουνθαύματα στις κρίσιμες περιστάσεις αρκεί οι ηγεσίες και ο «κυρίαρχοςλαός» να ανταποκριθούν ομόθυμα. «Φτάνει να το θελήσουμε. Φτάνει νααφήσουμε στην άκρη τα μικρά και να δώσουμε προτεραιότητα στα μεγάλα. Νααγαπήσουμε την πατρίδα μας» θα υπογραμμίσει.Σε άλλο σημείο θα επισημάνει ότι η Θεσσαλονίκη και η ΚεντρικήΜακεδονία μπορούν να γίνουν πρότυπο ανάπτυξης για τη χώρα και θαπροσθέσει ότι «οι πολίτες απαιτούν μια αυτοδιοίκηση που δεν παραπατά,που ξέρει και μπορεί να διεκδικεί, που μπορεί να βγάλει τον τόπο μας από τοτέλμα».Όσον αφορά στη Σταυρούπολη, θα αναφερθεί στο «μικρό θαύμα»που συντελέστηκε στην περιοχή με πρωτοβουλία της Νομαρχίας,καθώς από φέτος όλα τα σχολεία του δήμου, πρωτοβάθμιας καιδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λειτουργούν μόνο σε πρωινή βάρδιακαθώς κατασκευάστηκαν 6 νηπιαγωγεία, 2 δημοτικά σχολεία, 5γυμνάσια-λύκεια και ένα Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ).Μεταξύ άλλων θα τονίσει ότι έχει το θάρρος να κοιτά στα μάτια τονκόσμο, ότι το 2002 έφυγε από τη Βουλή -με ψηλά το κεφάλι- επειδή τοκοινοβούλιο πρέπει να λειτουργεί για τους πολλούς και όχι για τους λίγουςκαι θα προσθέσει πως όταν οι άλλοι κρύβονται, εκείνος βγαίνει μπροστά.Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΘεσσαλονίκηςΑπόστολος Τζιτζικώστας θα τονίσει την ανάγκη για συνεργασία καιενότητα προκειμένου η Κεντρική Μακεδονία να βαδίσει στο δρόμο τηςανάπτυξης. «Φτάνει η μεμψιμοιρία και το αίσθημα του αδικημένου» θα πει, γιανα υπογραμμίσει στη συνέχεια πως «εμείς οι Μακεδόνες είμαστε περήφανοιάνθρωποι και δεν μας ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous