Δελτία Τύπου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα απέστειλε σήμερα ο πρώην Περιφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την απόφαση του κ. Τζιτζικώστα να προτείνει να δοθεί το όνομα της εκλιπούσας σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα,

Με την παρούσα θα ήθελα να συγχαρώ εσάς, τη διοίκηση, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που αναλάβατε, να δώσετε το όνομα της Ιωάννας Τζάκη στην αίθουσα «Πνεύμα» του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Σχολιάζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η καθολικά αποδεκτή επιτυχία του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό, στην αγάπη, στο φιλότιμο, στην υπομονή, στον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων που βρίσκονται στο πλευρό εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Σχολιάζοντας το ζήτημα της περικοπής ή μη των συντάξεων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης να μην προχωρήσει στη μείωση των συντάξεων από την 1/1/2019. Είναι ακόμη ιδιαίτερα θετικό το γεγονός, πως για πρώτη φορά Ευρωπαίοι αξιωματούχοι συζητούν το ενδεχόμενο της κατάργησης της μέτρου της μείωσης των συντάξεων και όχι απλώς την αναστολή του για ένα χρόνο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 24/10 στο γραφείο του στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ξεκινώντας, θεσμικά, από τον πρώτο πολίτη της πόλης τον κύκλο των συναντήσεων του –με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου- με τις αρχές της Θεσσαλονίκης. 
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη, θίγοντας παράλληλα και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΤΖΙΑ

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Σχολιάζοντας την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον Πάνο Καμμένο μπορεί να διαφωνώ σε κάποια θέματα, πλην όμως, δεν μπορώ παρά να του αναγνωρίσω πως είναι μεγάλη πολιτική μαγκιά του να αναγκάσει -έστω και καθυστερημένα- σε παραίτηση έναν εθνικό εφιάλτη, τον εκτελεστή της Μακεδονίας μας, τον προδότη Κοτζιά.

διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΤΑΡΗ

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο κύριος Ψωμιάδης ξεκαθάρισε πως θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για τον προεκλογικό αγώνα που ξεκινά:

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018

«Επειδή ακούγονται και γράφονται πολλά, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δημόσια πως ποτέ δεν ανακοίνωσα επίσημα την υποψηφιότητα μου για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό που δήλωσα και ισχύει, είναι πως -κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις- με ενδιαφέρει τόσο η κεντρική πολιτική σκηνή όσο και η τοπική Αυτοδιοίκηση...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η αισχρή συνθηκολόγηση των Πρεσπών έχει ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οι πολίτες της γειτονικής χώρας με την αποχή τους απέδειξαν πως παραμένουν προσκολλημένοι στα τιτοϊκά μυθεύματα, αντιστάθηκαν σθεναρά στον ξένο παράγοντα, κατήργησαν τη συμφωνία προτού τη ψηφίσουν –και με τα δυο χέρια- οι πρόθυμοι της Κυβέρνησης και οι υπόλοιπες πολιτικές παλλακίδες του «έντιμου συμβιβασμού»...

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥ

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Ο Γιώργος Καλός ήταν ένας άνθρωπος με πίστη σε αρχές και αξίες, ένας πολιτικός του μέτρου, που πορεύθηκε σε όλη του τη ζωή με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

«Η Ελλάδα μας σήμερα έγινε φτωχότερη με την απώλεια του Μάνου Ελευθερίου.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous