Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ 77Η ΔΕΘ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δεκάλεπτη συνάντηση είχαν στις 5.15 το απόγευμα ο Π. Ψωμιάδης με τον Γ. Καρατζαφέρη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου του ΛΑΟΣ στην 77η ΔΕΘ. Υποδεχόμενος τον κ. Καρατζαφέρη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης του χάρισε το βιβλίο «Παρών - Μια ζωή στην πρώτη γραμμή» (Β. Βενετσανόπουλος, εκδ. Σύγχρονη Εποχή). Στην σχετική αφιέρωση προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, έγραψε: «Με την Αξιοπρέπεια και την Τιμή ή τη

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΤΗΝ 77Η ΔΕΘ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη θα υποδεχθεί σήμερα Πέμπτη 13/9/2012, στις 17.00, ο αν. Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 77η ΔΕΘ, παρουσία του Π. Ψωμιάδη.

διαβάστε περισσότερα

«ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ;»

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πιέσεις της τρόικα για νέα σκληρά μέτρα σε βάρος των χαμηλών εισοδημάτων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Αν έχουν μείνει ψήγματα εθνικής και ατομικής αξιοπρέπειας, πρέπει να ορθώσουμε επιτέλους το ανάστημά μας. Και να πούμε ένα, έστω, περήφανο όχι. Δεν είναι δυνατόν να παζαρεύουμε με τους ξένους πως και πόσο θα πετσοκόψ

διαβάστε περισσότερα

«ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ»

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η εικόνα παρακμής στις πιάτσες των ταξί απεικονίζει την κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από την πολιτεία, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η αξία της άδειας μειώθηκε δραματικά, η πελατεία το ίδιο, τα δάνεια τρέχουν και κανείς δ

διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΟΧΙ»

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σχολιάζοντας την παρουσία των εκπροσώπων της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη εν όψει των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Χειροκρότησα πρώτος την απόφαση του Πρωθυπουργού να περιορίσει στο ελάχιστο την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ιδιαίτερων πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών. Λυπάμαι, όμως, για τους εκπροσώπους τ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous