Πρόσφατα Νέα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΕΣΠΑ: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ»

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016

01.jpg

Σχολιάζοντας τον απολογισμό της υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2007-2013 που έκανε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αναμφισβήτητα αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην Ενδιάμεση Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας για την άριστη διαχείριση και αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ προς όφελος του τόπου... 

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

05.jpg

Συγχαρητήριες επιστολές στους δύο νέους Αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης... 

διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

08.jpg

«Πρόεδρε, θερμά συγχαρητήρια για τον ωραίο, έντιμο και ηθικό αγώνα που έδωσες με αξιοπρέπεια και περίσσευμα ψυχής. Συνεχίζουμε με τις ίδιες αρχές και αξίες για την Ελλάδα και για τη Νέα Δημοκρατία».

 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

05.jpg

«Συγχαίρω τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Η ψήφος των εκατοντάδων χιλιάδων στελεχών και φίλων της Παράταξης είναι απόλυτα σεβαστή... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΝΑΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016

04.jpg

«Θρηνούμε το χαμό μιας μεγάλης Ελληνίδας, μιας κορυφαίας ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου, μιας γυναίκας με περίσσευμα αξιοπρέπειας, με ακλόνητες αρχές και αξίες που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και πάθος το Κοινοβούλιο και την Πατρίδα. 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous