Πρόσφατα Νέα

«ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΗΡΩΕΣ»

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Στεφάνι τιμής και μνήμης κατέθεσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012, σε μνημείο 42 αντιστασιακών που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί και βρίσκεται στα νεκροταφεία της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ήταν μία κίνηση «σε ένδειξη σεβασμού στους ανώνυμους ήρωες του ’40 και της εθνικής αντίστασης στον κατακτητή», σύμφωνα με τον Π. Ψωμιάδη.

διαβάστε περισσότερα

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ»

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Μετά τη Δοξολογία στον Ι.Ν. του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, όπου επικράτησαν πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Εκατό χρόνια μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης είναι ντροπή οι απλοί πολίτες, οι χριστιανοί, να αντιμετωπίζονται ως υπόδουλοι, περιορισμένοι μακριά και πίσω από κάγκελα. Η θλιβερή αυτή εικόνα που είδαμε σήμερα στον Άγιο Δημήτριο, δεν τ

διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ Κ16 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Σύσκεψη με θέμα την κατασκευή του Κόμβου Κ16 στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη, του Παναγιώτη Ψωμιάδη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Τεχνικών Υπηρεσιών Άλκη Νου

διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Ενόψει των εορτασμών της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία γιορτάζουν. Γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό αλλά και το έπος του ’40. Τιμούμε ιδανικά όπως η ελευθερία, η φιλοπατρία και η δόξα. Οι Έλληνες ποτέ δε σκύψαμε το κεφάλι. Ούτε και σήμερα πρέπει να το σκύψουμε. Αγωνιζόμαστε χωρ

διαβάστε περισσότερα

«Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ;»

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Σχετικά με την αντιπαράθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης που διοργανώνει το ΥΜΑΘ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Δηλαδή ό,τι αφορά το Έθνος και την Ελλάδα είναι περιττό; Είναι προφανές ότι κάποιοι σ’ αυτή την πόλη ενοχλούνται από την ιστορική

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous