Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του κεντροδεξιού χώρου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Σίγουρα γίνονται συζητήσεις και ζυμώσεις στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά δε συναντήθηκα με κανέναν τις προηγούμενες μέρες, όπως γράφτηκε στον Τύπο. Είμαι από τους πρώτους που μίλησαν για την ανάγκη ενότητας της Κεντροδεξιάς, απ

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΖΙΧΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ κ. ΙΕΡΟΘΕΟ

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

  Τη Νέα Ζίχνη Σερρών επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεου. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έγινε δεκτός στην Ουζούνειο Στέγη Αγάπης και Φιλοξενίας όπου προσωρινά στεγάζεται η έδρα της Μητρόπολης και ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη στο υπό ανέγερση Επισκοπικό Μέγαρο, ενώ είχε ολιγό

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σχετικά με την υπόθεση των προστίμων, οι Αντιπεριφερειάρχες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, της Περιφερειακής Ενότητας Κ

διαβάστε περισσότερα

«ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΟΡΘΙΟΣ»

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου σχετικά με την υπόθεση των προστίμων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Σέβομαι την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν παραβίασα τους νόμους, υπηρετώντας με συνέπεια τα καθήκοντά μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τέλους για να δικαιωθώ. Πολιτικά θα μείνω όρθιος.

διαβάστε περισσότερα

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κατάργησης των ελληνικών λυκείων στη Γερμανία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η εξόντωση της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο εξωτερικό, με τη βολική δικαιολογία της οικονομικής κρίσης, συνεχίζεται με την κατάργηση, από τη νέα σχολική χρονιά, των ελληνικών λυκείων στη Γερμανία, εάν εφαρμοστεί ο

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous