Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους μας. Χρειάζεται αγάπη, ενότητα, συνεννόηση, συνεργασία, να λέμε αλήθειες. Και πάνω από όλα δουλειά, δουλειά για το λαό μας. Όσον αφορά στο πολιτικό μου μέλλον, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι πολύ σκληρός για να π

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013

Σχολιάζοντας την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Καλή επιτυχία στον Απόστολο. Ενωμένοι είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τον Ψωμιάδη τον τελείωσαν. Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε, συνεχίζει. Δηλώνω παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα μας.»  

διαβάστε περισσότερα

«ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ»

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να εμπλέκεται στη διαδικασία εκλογής του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:   «Είναι σαφές, πως η παράταξη της οποίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς μου εμπιστεύτηκε πριν μερικούς μήνες τον προεκλογικό αγώνα εν λευκώ στη Μακεδονία και τη Θράκη, απέχει από τις διεργασίες για την εκλογή τ

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗ «ΣΧΟΛΗ ΨΩΜΙΑΔΗ» ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Μηνά Σαμαντζίδη στη θέση του Προέδρου της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεργάτης μου επί σειρά ετών, ο Μηνάς Σαμαντζίδης, άνθρωπος του μέτρου, ακέραιος και συνεπής, πραγματικός αγωνιστής, καλός γνώστης προσώπων και πραγμάτων, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τη θέση του προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης. Θα μπ

διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΩΝ»

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

  Σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:     «Κάποιοι θέλουν να περάσουν στον κόσμο ότι ήρθε το πολιτικό μου τέλος. Είναι αυτοί που παραβλέπουν ότι ο λαός με τιμά σταθερά εδώ και δεκαετίες με ποσοστά που αγγίζουν ή ξεπερνούν το 50%. Δε θα σταματήσω να προκαλώ εκνευρισμό στα πολιτικά τζάκια γι

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous