Πρόσφατα Νέα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

08.jpg

 

«35 χρόνια έτρεξα, αγωνίστηκα, από το πρωί έως το βράδυ, μέρα – νύχτα, κοντά στους πολίτες, στις χαρές και στις λύπες τους. Από κάποιους μάλιστα παρεξηγήθηκα για τις επιλογές μου αυτές. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ: ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

01.jpg

Σχολιάζοντας πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγό ότι δεν είναι ακόμη η ώρα να ενεργοποιηθεί στην πολιτική. Και είναι λάθος κάποιοι να χρησιμοποιούν το όνομα του ερμηνεύοντας τον με αυθαίρετο τρόπο και τζογάροντας πολιτικά πάνω του... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΩΡΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ»

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

08.jpg

Σχολιάζοντας τις περιορισμένες -πλέον- εμφανίσεις του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Εισπράττω από την κοινή γνώμη πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι ο Άδωνις που ξέρουμε...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ»

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

05.jpg

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα «ανοίγματα» της Νέας Δημοκρατίας προς Κεντροαριστερές και σοσιαλιστικές δυνάμεις, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Αναμφισβήτητα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση το προσκλητήριο ευθύνης που απηύθυνε η νέα ηγετική ομάδα της ΝΔ προς τα στελέχη της Κεντροαριστεράς.

Είναι μια κρίσιμη εποχή για την Πατρίδα μας όπου απαιτείται σύνθεση δυνάμεων, συνεννόηση και συστράτευση... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΣΥΝΤΟΜΑ HOT SPOT ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016

01.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μεταναστευτικό και την ένταση που έχει προκληθεί σε πολλά σημεία της χώρας εξαιτίας της δημιουργίας των κέντρων υποδοχής και μετεγκατάστασης προσφύγων, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Φοβάμαι πως ο κύβος έχει πλέον ριφθεί. Η Ελλάδα υποβαθμίζεται τάχιστα σε ¨αποθήκη ψυχών¨, αδυνατώντας πλήρως να διαχειριστεί τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous