Πρόσφατα Νέα

«ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ 2.000.000 ευρώ, ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;»

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας απαντήσεις στα όσα του καταλογίζονται για την εμπλοκή του στην υπόθεση του δρόμου του Ωραιοκάστρου. Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, παρουσία πλήθος κόσμου, του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρή

διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

Σχετικά με την ανακοίνωση της προξένου των ΗΠΑ Marsha Lance για επικείμενη κατάργηση του Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το κλείσιμο του αμερικανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα στη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση βόρεια Ελλάδα. Η κατάργηση της προξενικής αρχής μιας χώρας – στρατηγικής εταίρου της Ελλάδας όχι μόνο δε

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι, ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198), προκειμένου να δώσει απαντήσεις για όσα του καταλογίζονται σχετικά με την υπόθεση του «δρόμου του Ωραιοκάστρου».    

διαβάστε περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013

  Επιστολή στους δημάρχους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στους πρώην δημάρχους των Καποδιστριακών δήμων της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης με τους οποίους συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχης και στη συνέχεια ως Περιφερειάρχης απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχαριστεί τους αυτοδιοικητικούς για τη συνεργασία τους, κάνει εκ

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε ένα από τα εμπειρότερα και αξιολογότερα στελέχη του. Εγώ έχασα έναν καλό φίλο, έναν άνθρωπο που δεν έκανε εκπτώσεις στα πιστεύω του, στις αρχές και στις αξίες του. Άνδρας πραγματικός, με αξιοπρέπεια και φιλότιμο, ευθύς, κιμπάρης, με καθαρή σκέψη και λόγο μετρημένο. Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή του. Στους οικείους του, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.»

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous