Πρόσφατα Νέα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΝΔ»

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Επιστολή στο νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης αφού συγχαίρει τον κ. Παπαμιμίκο για την εκλογή του, τον καλεί να προωθήσει αλλαγές και βελτιώσεις στην οργανωτική δομή του κόμματος, κινήσεις οι οποίες «θα συμβάλουν τα μέγιστα στο άλμα που επιχειρεί η παράταξη προς τα εμπρός.» Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνει ιδιαίτερη αν

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ»

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013

Σχετικά  με τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη χρονιά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη χρονιά αποδεικνύει πως υπάρχει έλλειμμα σεβασμού προς τους πολίτες της μακεδονικής πρωτεύουσας και ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας. Επί σειρά ετών καταγγέλλουμε μια εξοργιστική πραγματικότητα που θέλει το επιβατικό κ

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ¨ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ¨»

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013

«Βρέθηκα στην Αθήνα για να δώσω το παρών σε μια κορυφαία εσωκομματική διαδικασία – όπως πάντα πράττω – και να συγχαρώ το νέο γραμματέα της παράταξης μας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ένα νέο άνθρωπο με φρέσκες ιδέες, αντιλήψεις και νοοτροπίες. Του εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο στα νέα του καθήκοντα. Ακόμη, ήθελα να συγχαρώ τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ»

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Κεντροδεξιάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το προσκλητήριο ενότητας που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ αποτελεί αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη. Ανταποκρίνεται απόλυτα στις επανειλημμένες εκκλήσεις μου για υπέρβαση και συνεργασία, για την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός ισχυρού, πα

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΛΥΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ»

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο 9ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν μπορεί να μην συμφωνήσει κανείς  με πολλά από αυτά που επισήμανε στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στο Συνέδριο. Θα περίμενα, όμως, να ακούσω κάτι και για τα εθνικά μας θέματα. Ακόμη, το να καταγγέλλουν κάποια στελέχη τη Χρυσή Αυγή και τ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous