Πρόσφατα Νέα

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ - ΒΙΤΣΙ

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

  Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013 ο εκπρόσωπος του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη κ. Θάνος Δράγουλας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων στις μάχες Γράμμου – Βίτσι. Ο κ. Ψωμιάδης δεν θα μπορέσει να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του στην Αθήνα.

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη νέα Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασιλική Ευταξά. Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:   Κυρία Βασιλική Ευταξά Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας   Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων. Από τη θέση της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΘ- HELEXPO ΑΕ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο νέο Πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ Τάσο Τζήκα και στο νέο διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων. Αναλυτικά τα κείμενα των επιστολών:   Κύριο Τάσο Τζήκα Πρόεδρο ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ Αγαπητέ Τάσο,   Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων στο τιμόνι του κορυφαίου εκθ

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Από το γραφείου Τύπου του Παναγιώτη Ψωμιάδη ανακοινώνεται το εξής: Εκδόθηκε απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία ο Μ. Τρεμόπουλος καταδικάσθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε καταβολή χρηματικής ικανοποίησης ποσού 10.000 ευρώ και σε δημοσίευση περίληψης της απόφασης στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ. Ο Μ. Τρεμόπουλος, κατά την απόφαση του Πρωτοδικε

διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στην περιφορά της εικόνας στο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο θα παραστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το Δεκαπενταύγουστο. Με αφορμή το λαμπρό εορτασμό, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για μία ακόμη χρονιά ο ποντιακός Ελληνισμός τιμά τη γιορτή της Παναγιάς μας στο διαχρονικό σημείο αναφοράς του προσφυγικού σ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous