Πρόσφατα Νέα

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

07.jpg

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα φιλοξενήσει απόψε 24 Φεβρουαρίου στις 23.30 στην τηλεοπτική του εκπομπή «Στον ενικό» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Παναγιώτη Ψωμιάδη... 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ;»

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

03.jpg

Σχολιάζοντας τη φημολογία που θέλει υποψηφίους να ζητούν τη στήριξη του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ξαφνικά με αγάπησαν όλοι. Που ήταν άραγε όλοι αυτοί όταν εγώ ανέβαινα  το δικό μου Γολγοθά;

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με το όνομα μου χάριν εντυπώσεων…

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΑΝ Η ΝΔ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΤΗ, ΕΜΕΝΑ»

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

05.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Εάν η Νέα Δημοκρατία πραγματικά ήθελε να κερδίσει με σιγουριά το δήμο Θεσσαλονίκης είχε νικητή:

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΑΓΟΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ»

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

02.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μάγος δεν ήμουν, αλλά πριν ένα χρόνο είχα προβλέψει τα σημερινά γεγονότα και είχα χτυπήσει έγκαιρα το καμπανάκι. Δυστυχώς τότε με αγνόησαν…

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ»

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

01.jpg

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρουν ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα επαναλάβω πως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να ανοίξω τα χαρτιά μου. Όπως έχω τονίσει σε προηγούμενη δήλωση μου, η δημόσια συζήτηση γύρω από τον επόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous