Πρόσφατα Νέα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Στην Κωνσταντινούπολη μετέβη σήμερα Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να παραστεί στην Πανηγυρική Πατριαρχική Θεία Λειτουργία  στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι για την Κυριακή της Ορθοδοξίας...

διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014

psom.jpg

Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί αύριο Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να παραστεί στην Πανηγυρική Πατριαρχική Θεία Λειτουργία  στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι για την Κυριακή της Ορθοδοξίας. 

διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

05.jpg

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης θα επισκεφθεί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας την πόλη των Ιωαννίνων.

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΜΕΑ»

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

08.jpg

Με αφορμή πρόσφατη συνάντηση του με παραγωγούς φέτας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Την ώρα που έχει αναδειχθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ως εθνική προτεραιότητα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και πρώτιστα της αγροτικής οικονομίας, προκαλεί εντύπωση το γεγονός, πως δύο από τα κορυφαία προϊόντα της χώρας...

διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

07.jpg

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα φιλοξενήσει απόψε 24 Φεβρουαρίου στις 23.30 στην τηλεοπτική του εκπομπή «Στον ενικό» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Παναγιώτη Ψωμιάδη... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous