Πρόσφατα Νέα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ- ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

08.jpg

Μετά την πανηγυρική αθώωση όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η αλήθεια επιτέλους έλαμψε, αλλά με επώδυνες συνέπειες τόσο για την Πατρίδα όσο και για δύο από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας αυτής που δεν άντεξαν τον οχετό της λάσπης, τις συκοφαντίες, τα βρώμικα πρωτοσέλιδα, τους τηλεδικαστές της διαπλοκής και δεν είναι πλέον στη ζωή...

διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

01.jpg

«Μετά από επώνυμες αναφορές που έφτασαν στο γραφείο μου είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια την Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας για την απαράδεκτη απόφαση της να δεχτεί στον αγώνα τη συμμετοχή αθλητή από την ΠΓΔΜ καταχωρώντας αυτόν με την εθνικότητα MKDκαι όχι με το διεθνώς αποδεκτό FYROM...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ»

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

05.jpg

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ: ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

05.jpg

Σχολιάζοντας τη συστηματική απαξίωση του μαθήματος των Θρησκευτικών σε όλες τις σχολικές βαθμίδες και τη μετατροπή του σε πολυθρησκειακό μάθημα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όταν μιλούσα για οργανωμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας κάποιοι έλεγαν ότι βλέπω παντού συνωμοσίες...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ»

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

04.jpg

«Ένα χρόνο πριν, στις 12 Οκτωβρίου, είχα σχολιάσει την ελεεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Καυτανζόγλειο, τα άλλοτε στολίδι της πόλης, και απηύθυνα κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς φορείς να σταθούν στο πλευρό της διοίκησης του σταδίου και να απαιτήσουν από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous