Πρόσφατα Νέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΝΙΚΗ" (10/4/2014)

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Ψωμιάδη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Νίκη" της Καλαμάτας.

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Δείτε το σχετικό βίντεο.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

06.jpg

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΚΥΣΕΑ με την οποία ο Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Δημήτριος Τσακνάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ BLOG TAXALIA

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014

psomiadis.jpg

"Η υπόκλιση του υπουργού Εσωτερικών στους πολιτικούς εκβιασμούς του ΠΑΣΟΚ απέδειξε για μία ακόμη φορά το ποιος πραγματικά κυβερνά αυτό τον τόπο.

Μετά την αποχώρηση Κρανιδιώτη κατόπιν …συγκυβερνητικών εντολών, η τροπολογία που ανοίγει το δρόμο στο νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο παρά το δεδομένο κώλυμα εκλογιμότητας,-όλως τυχαίως την ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων – συνιστά τη μέγιστη πολιτική ξεφτίλα. Η χθεσινή ημέρα αποτελεί μαύρη σελίδα για τη Νέα Δημοκρατία...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ»

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014

05.jpg

Σχολιάζοντας την απόφαση του Φαήλου Κρανιδιώτη να αποσύρει την υποψηφιότητα του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποτελεί ίσως παγκόσμια πρωτοτυπία, ένα κόμμα εξουσίας να άγεται και να φέρεται σε τέτοιο βαθμό όσο η ΝΔ, αναφορικά με τις επιλογές των προσώπων που θα στελεχώσουν το ίδιο το ψηφοδέλτιο της...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous