Πρόσφατα Νέα

Ο ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΨΑΛΛΕΙ ΥΜΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Παρακολουθείστε τα βίντεο με τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από τον πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Ψωμιάδη, μαζί με τη χορωδία του Δήμου Θεσσαλονίκης για άτομα με ειδικές ανάγκες, τη χορωδία ψυχολογικού κέντρου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και τη χορωδία της εταιρίας σπαστικών.

διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

08.jpg

Φίλες και φίλοι συνάδελφοι,

 

Για όλη την πολιτική δράση του Προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Ψωμιάδη -περιλαμβανομένης και της ομιλίας του στο ξενοδοχείο ElectraPalace στις 10/4 όπου ανακοινώθηκε η ίδρυση του κόμματος- μπορείτε να ενημερώνεστε στο site www.panagiotispsomiadis.gr και στο facebook Παναγιώτης Ψωμιάδης...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ -ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ- (10-4-2014)

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Παρακολουθείστε το βίντεο με όλη την παρουσίαση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. του Παναγιώτη Ψωμιάδη, καθώς και τη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στη Θεσσαλονίκη.

διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

1.jpg

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

MP1N1011.jpg

Την ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης) ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 10/4 στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους και πολυάριθμους φίλους του...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous