Πρόσφατα Νέα

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

08.jpg

Στην Καβάλα θα βρίσκεται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (12-14 Μαρτίου) ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης... 

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΟ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ»

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016

05.jpg

Με αφορμή τις εκκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα σε ομογενείς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Οι Ομογενείς μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου έχουν δώσει επανειλημμένα με επιτυχία τα διαπιστευτήριά τους στον αγώνα για την προάσπιση και την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων στο εξωτερικό. Οι Έλληνες της Οικουμένης αποτελούν διαχρονικά τους καλύτερους πρεσβευτές του Ελληνισμού... 

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016

01.jpg

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την ανάληψη των καθηκόντων τους.
Σε μια εποχή αυξημένων προκλήσεων ο επαγγελματισμός τους, το ήθος τους, η αποτελεσματικότητα τους, η προσήλωση τους στο καθήκον και στα ιδανικά που υπηρετεί η Ελληνική Αστυνομία αποτελούν τα καταλληλότερα εχέγγυα για την επιτυχία του έργου τους...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016

04.jpg

Σχολιάζοντας την απαγόρευση εισόδου του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Όταν μιλούσα για το οργανωμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ελλάδας κάποιοι «πρόθυμοι» με κατηγορούσαν ως γραφικό... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΠΡΩΗΝ 424 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

08.jpg

Σχολιάζοντας τις προτάσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στους χώρους του πρώην 424, της ΥΦΑΝΕΤ και του ΟΛΘ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Παρακολουθώ τον κύριο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να επιμένει εδώ και μήνες για την εγκατάσταση προσφύγων στους χώρους του πρώην 424... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous