Πρόσφατα Νέα

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (8-5-2014)

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης τύπου του Προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στα τοπικά ΜΜΕ του Αγρινίου, στις 8-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ»

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014

1033-07-3.jpg

Την ανάγκη να παίξει η Ελληνική Προεδρία και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός παρεμβατικό ρόλο στην ομαλή και ειρηνική επίλυση του ζητήματος του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία, τονίζει ο Πρόεδρος του κόμματος «ΠΑ.ΤΡΙ.ΔΑ» και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014

05.jpg

Ενόψει του εορτασμού της ημέρας της Ευρώπης (9 Μαΐου), ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ημέρα της Ευρώπης (9 Μαΐου) δίνει την ευκαιρία...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ»

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014

tripoli1.jpg

Με επίσκεψη του στην ΕΡΑ Πατρών ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης. Συναντώντας τους εργαζόμενους του σταθμού, κατήγγειλε μια ακόμη φορά την κυβέρνηση για τη σίγαση των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών και την απαξίωση της ανάγκης δημόσιας ενημέρωσης που έχουν οι τοπικές κοινωνίες. Σε συνέντευξη τύπου...

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ MAX TV ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (5-5-2014)

Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014

Δείτε τη συνέντευξη του προέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιου ευρωβουλευτή με την "Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό" Παναγιώτη Ψωμιάδη στην εκπομπή "Ο δρόμος για την κάλπη" με τον Άγγελο Δρίτσα, του τηλεοπτικού σταθμού MAX TV της Αργολίδας, στις 5-5-2014.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous