Πρόσφατα Νέα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014

04.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Περίμενα από τον κύριο Σαμαρά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Χαλκιδική να κάνει έστω και μια μικρή αναφορά στους αγώνες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Ούτε καν το δάκρυ του Εθνάρχη στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν θυμήθηκαν να συμπεριλάβουν στο επετειακό βίντεο που ετοίμασαν για τα 40 χρόνια του κόμματος…

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

08.jpg

Σχολιάζοντας τις ζυμώσεις στο χώρο της Κεντροδεξιάς ενόψει των εορτασμών των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η σημερινή ηγεσία του κόμματος το οποίο υπηρέτησα επί 35 χρόνια σε αγαστή συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο οδηγούν σήμερα με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς δεν άκουσε τη φωνή της κοινωνίας, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ»

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

01.jpg

Σχολιάζοντας τη φημολογούμενη αφαίρεση του σταυρού από την ελληνική σημαία, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Σε μια χώρα οικονομικά και κοινωνικά διαλυμένη, σε μια χώρα όπου ο πατριωτισμός έχει δαιμονοποιηθεί ταυτιζόμενος απόλυτα με τον εθνικισμό, τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η διαδικασία απονεύρωσης του Ελληνισμού, το χτύπημα στις ιστορικές και πνευματικές καταβολές του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.. 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

02.jpg

 

Σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της κεντρικής Μακεδονίας ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον αφανισμό, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Μετά το λουκέτο στην ΕΤ3 και την παραπομπή της λειτουργίας κρατικού τηλεοπτικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη στις ελληνικές καλένδες, ήρθε η σειρά των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών της κεντρικής Μακεδονίας να κινδυνεύσουν άμεσα με αφανισμό... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ; ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ; ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟ 2013 Ή ΦΕΤΟΣ;»

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014

04.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην 79η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η εβδομάδα του πολιτικού θεάτρου ξεκίνησε πανηγυρικά στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός μετά το φιάσκο στο Παρίσι δεν τόλμησε καν να κάνει έναν απολογισμό των όσων δεσμεύτηκε πέρσι, από το βήμα της 78ης ΔΕΘ, αλά περιορίστηκε σε ελλιπείς μπαγιάτικες υποσχέσεις που θεωρώ εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα υλοποιηθούν. Και η απορία μου παραμένει: Πότε τελικά έλεγε αλήθειες ο κύριος Σαμαράς; Στο Ζάππειο; Στη ΔΕΘ το 2013 ή φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous