Πρόσφατα Νέα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ; ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ; ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟ 2013 Ή ΦΕΤΟΣ;»

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014

04.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην 79η ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η εβδομάδα του πολιτικού θεάτρου ξεκίνησε πανηγυρικά στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός μετά το φιάσκο στο Παρίσι δεν τόλμησε καν να κάνει έναν απολογισμό των όσων δεσμεύτηκε πέρσι, από το βήμα της 78ης ΔΕΘ, αλά περιορίστηκε σε ελλιπείς μπαγιάτικες υποσχέσεις που θεωρώ εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα υλοποιηθούν. Και η απορία μου παραμένει: Πότε τελικά έλεγε αλήθειες ο κύριος Σαμαράς; Στο Ζάππειο; Στη ΔΕΘ το 2013 ή φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ»

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

01.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χρηματοδότηση των ανασκαφών στην Αμφίπολη, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την ημέρα που οι ανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης μπήκαν στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη και ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά, ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση για το ποιοι πίστεψαν εξαρχής στη σπουδαιότητα των ανασκαφών και αγωνίστηκαν για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για τη συνέχιση τους...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;»

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

05.jpg

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρέπει κάποτε να γίνει αντιληπτό σε αυτό τον τόπο πως η εκλογή του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας δεν μπορεί να υποκύπτει σε μικροκομματικές λογικές. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτελίζει τους θεσμούς με ανατολίτικα παζάρια προς άγρα ψήφων...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΙΣΧΥΡΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ»

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

04.jpg

Σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχα την ευκαιρία τους τρεις αυτούς μήνες που ακολούθησαν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου να συναντήσω σε όλη την Ελλάδα πολυάριθμους φίλους και φίλες και να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν –για μία ακόμη φορά- στο πρόσωπο μου...

διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ, ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ»

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

08.jpg

Σχολιάζοντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την απάλειψη κάθε αναφοράς στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η σπουδή με την οποία επιχειρείται να περάσει από τα θερινά τμήματα της Βουλής το λεγόμενο ¨αντιρατσιστικό νομοσχέδιο¨ αποδεικνύει περίτρανα πως τα ιστορικά γεγονότα που συνδέονται με τη μαρτυρική πορεία του Ελληνισμού της Ανατολής αφήνουν παγερά αδιάφορη την ελληνική κυβέρνηση.

Δεν αποκλείω, το σχετικό νομοσχέδιο να ήρθε και αυτό έτοιμο από ξένα κέντρα και απλά να μεταφράστηκε στα ελληνικά, ώστε να γίνει νόμος του κράτους... 

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous