Πρόσφατα Νέα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΑΝ ΔΕ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

05.jpg

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη ένταση στις Σκουριές, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Πολύ φοβάμαι πως εάν συνεχιστεί αυτή η εκρηκτική κατάσταση στη βόρεια Χαλκιδική θα θρηνήσουμε, -όπως έχει τονίσει πρόσφατα και ο αν. υπουργός Δημόσιας Τάξης  κ. Πανούσης- νεκρούς.

Καλώ τον αρμόδιο υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να φέρει στο τραπέζι του διαλόγου τις δύο πλευρές. Εγωισμοί και ιδεοληψίες δεν χωρούν αυτή τη στιγμή... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ»

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

psom2.JPG

Με μέλη της Α.Σ.Π.Α. (Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών) συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 21/4 στο πολιτικό γραφείο του ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ»

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

05.jpg

Απαντώντας σε σχόλια σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θεώρησα ελάχιστη ηθική υποχρέωση μου να παρευρεθώ στην εκδήλωση των φοιτητών, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά και τους αγώνες των παιδιών αυτών αλλά και για να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη τους τα προηγούμενα χρόνια στο πρόσωπο μου...

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ»

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

04.jpg

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τον Α’ στην Κωνσταντινούπολη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 15/4 ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης καλωσόρισε τον κ. Ψωμιάδη στο Φανάρι με ιδιαίτερα θερμά λόγια αποκαλώντας τον χαρακτηριστικά «γνήσιο Πόντιο» ενώ από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης εξήρε την προσωπικότητα και το πολυσχιδές έργο του Παναγιωτάτου, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την εκτίμηση, την αγάπη και το σεβασμό προς το πρόσωπο και την αποστολή Του...

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

06.jpg

Σχολιάζοντας την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στις Ακολουθίες του Επιταφίου και της Αναστάσεως στην Καλαμάτα, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είχα από την πρώτη στιγμή επισημάνει πως ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ένας διαφορετικός Πρόεδρος, ένας Πρόεδρος που κέρδισε και κερδίζει τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous