Πρόσφατα Νέα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015

01.jpg

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Βαγγέλη Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια γενναία πολιτική επιλογή ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει με πράξεις στον πολιτικό του βίο πως πορεύεται με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα... 

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΑΡ

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015

05.jpg

Το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Αθανάσιο Θεοχαρόπουλο συνεχάρη σήμερα με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης... 

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΕΚ

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015

08.jpg

Τα συγχαρητήρια του στις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΕΚ και του Ηρακλή απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την άνοδο τους στο Πρωτάθλημα της Super League...

διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015

01.jpg

Την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 11 το βράδυ είμαι προσκεκλημένος του Κωνσταντίνου Πορτοκάλη στην εκπομπή «Οικονομικές Διαδρομές» στο EURO Channel. 

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟ

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015

05.jpg

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συνεχίσει επάξια το έργο του μακαριστού προκατόχου του, κυρού Προκοπίου...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous