Πρόσφατα Νέα

Παν.Ψωμιάδης: «Συνεχίζω τη νικηφόρα πορεία»

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά και τις πρωινές δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μένω μακριά από ίντριγκες, συγκρούσεις, ακραίες συμπεριφορές και πάθη. Συνεχίζω τη νικηφόρα πορεία για τη δικαίωση και το καλό της Μακεδονίας. Καλώ, λοιπόν, όλους να πάψουν να παίζουν μαζί μου».

διαβάστε περισσότερα

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία του Υποψήφιου Περιφεριάρχη Κ. Μακεδονίας  Παναγιώτη  Ψωμιάδη, στο Σιδηρόκαστρο.

διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Παν.Ψωμιάδη: «Ενώνω και δεν διχάζω»

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με τις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά, ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Θεωρώ ότι η ψυχή των φίλων του ΛΑΟΣ είναι μαζί μας, μαζί με τη Μακεδονία. Τα κόμματα λένε και ξελένε. Ο Ψωμιάδης μένει σταθερός στις αξίες, στις αρχές. Μένω σταθερός σ’ αυτό που είπα: ενώνω και δεν διχάζω. Μέσ

διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών του συνδυαμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Παν. Ψωμιάδης»

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Τα ονόματα των επτά υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στις 12 το μεσημέρι.Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν εκπροσωπούν τους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι δε οι εξής: ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ το

διαβάστε περισσότερα

ΣΚΥΔΡΑ

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Παναγιώτη  Ψωμιάδη στην Σκύδρα.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous