Πρόσφατα Νέα

ΣΚΥΔΡΑ

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Παναγιώτη  Ψωμιάδη στην Σκύδρα.

διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, Παναγιώτη  Ψωμιάδη, στην Αλεξάνδρεια

διαβάστε περισσότερα

ΒΕΡΓΙΝΑ

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε την πόλη Βεργίνα στις 09/09/2010.

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: «ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;»

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Περισσότεροι από 800 φίλοι του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» παρακολούθησαν την ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ευόσμου. Παρόντες, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Δήμαρχοι Εύοσμου Δημήτριος Χατζηβρέττας και Κορδελιού Στάθης Λαφαζανίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορ

διαβάστε περισσότερα

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά υποδέχθηκε σήμερα, στις 10:00 το πρωί, στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σχετικά με την επίσκεψη ,ο κ.Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την στήριξη και τη συνεργασία. Προσωπικά, είμαι από αυτούς που ενώνουν και δεν διχάζ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous