Πρόσφατα Νέα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης». Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής: • Σήμερα, Τρίτη 14/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υπ. Περιφερει

διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης του δήμου Παύλου Μελά μίλησε στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.  

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης θα επισκεφθεί την παλιά Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Πιερίας, στον Όλυμπο, και ως επικεφαλής του Ιππικού Ομίλου Λιτοχώρου θα παραδώσει την ιερή εικόνα του Αγίου Διονυσίου στον Άγιο Ηγούμενο Μάξιμο πριν την τέλεση του Μεγάλου Εσπερινού.

διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο περίπτερο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης στην 75Η ΔΕΘ

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου υποδέχτηκε σήμερα, περί τις 11.30 το πρωί, ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι στο περίπτερο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που έχει ως θέμα τον Μακεδονικό Αγώνα και όσους ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να αγωνιστούν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Η ολιγόλεπτη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμ

διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Παν.Ψωμιάδη για την υποψηφιότητα Μ.Μπόλαρη

Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ του υποψηφίου για την Κεντρική Μακεδονία, ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τιμώ και σέβομαι τον κ. Μπόλαρη. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε έναν πολιτισμένο αγώνα και μαζί θα αγωνιστούμε για την αναγέννηση της Μακεδονίας».

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous