Πρόσφατα Νέα

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Την Παρασκευή 24/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη θα επισκεφθεί το Δήμο Παιονίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης (Πολύκαστρο).

διαβάστε περισσότερα

ΑΛΜΩΠΙΑΣ(ΠΕΛΛΑ) - ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Την Κυριακή 26/9 στις 11:00 το πρωί, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας  Θεοδωρίδη Θεόδωρο, θα επισκεφθεί το Δήμο Αλμωπίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πνευματικό κέντρο Εύξεινου Λέσχης Αλμωπίας ( Αριδαία ). Επίσης την   Κυριακή  26/9 στις 19:30 το απόγευμα , ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από το

διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΗΤΗ

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Την Τετάρτη 22/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ιωάννη Γιώργο θα επισκεφθεί το Δήμο Σιθωνίας και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κέντρο Blue Sea (Νικήτη).

διαβάστε περισσότερα

ΑΙΓΙΝΙΟ

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Την Τρίτη 21/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου θα επισκεφθεί το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολυκέντρο Αιγινίου (Συνοικισμός παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού).

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΑΙΑ

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Την Κυριακή 19/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας  Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφθεί το Δήμο Θερμαϊκού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Ξενία - Ήλιος» (παραλία Περαίας).

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous