Πρόσφατα Νέα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ: «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σε περισσότερους από 500 δημότες του δήμου Θερμαϊκού μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο ξενοδοχείο «Ξενία-Ήλιος» στην παραλία Περαίας. Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ το παρών έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο πρώην βουλευτής

διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το κείμενο της ομιλίας του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη στην επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας [Κυριακή 19/9/2010, ώρα 10.00, Ι.Ν. της Του Θεού Σοφίας] έχει ως εξής:   «Όσα χρόνια και αν περάσουν, το έγκλημα που διεπράχθη σε βάρος των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας δεν αλλοιώνεται, δεν παραγράφεται, δεν ξεχνιέται. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, 88 χρόνια μετά την ο

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ 75η ΔΕΘ

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Περί της 10.40 σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε το περίπτερο της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, στην 75η ΔΕΘ, όπου τον υποδέχθηκε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης ξενάγησε τον κ. Σαμαρά στους χώρους του περιπτέρου όπου λειτουργεί έκθεση με θέμα τον Μακεδονικό Αγώνα και τη συμμετοχή των μη Μακεδόνων σε αυτόν και στη συνέχεια του χάρισε ένα κάμα (δίκοπο μαχαίρι)

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ: «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ»

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης του δήμου Παύλου Μελά θαμιλήσει σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος ΠεριφερειάρχηςΚεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.Στην ομιλία του θα τονίσει ότι στον τόπο μας μπορούν να γίνουνθαύματα στις κρίσιμες περιστάσεις αρκεί οι ηγεσίες και ο «κυρίαρχοςλαός» να ανταποκριθούν ομόθυμα. «Φτάνει να το θελήσουμε. Φτάνει νααφήσουμε στην άκρη τα μικρά και να δώ

διαβάστε περισσότερα

ΕΥΟΣΜΟΣ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous