Πρόσφατα Νέα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: «Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

  Την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Γουμένισσας θα επισκεφθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου του Δή

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εξαγγελίες της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνας Μπιρμπίλη για τη Θεσσαλονίκη, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Μέχρι τώρα οι υπουργοί έρχονταν στη Θεσσαλονίκη και μοίραζαν υποσχέσεις για έργα, έστω και αν ήταν… κούφιες. Η Υπουργός Περιβάλλοντος πρωτοτύπησε: εξήγγειλε… προθέσεις, όπως

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ. ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ»

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο κατάμεστο κέντρο Blue Sea στη Νικήτη Χαλκιδικής του δήμου Σιθωνίας μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Σιθωνίας Δημήτρης Ρεβενικιώτης, ο δήμαρχος Τορώνης Κυπαρίσσης Ντέμπλας, ο τέως βουλευτής τ

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με τη μη συμμετοχή του Αναπληρωτή Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θ. Αθανάσαρου, ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τον κ. Αθανάσαρο για την εμπιστοσύνη του. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ακολουθεί αναλυτικός κατάλογος των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ανά νομό: ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Βασίλας Κωνσταντίνος του Δημητρίου: γεννημένος το 1959, έγγαμος με μία κόρη. Πτυχιούχος Γεωπόνος του Α.Π.Θ. Μέλος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Κάκκας Γεώργιος του Νικολάου. Γεννημένος το 1965. Έγγαμος με δύο παιδιά. Πτυχιούχος του

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous