Πρόσφατα Νέα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΙΣΣΟ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σε περίπου 500 άτομα που κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο Ευξείνου Λέσχης Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, η τέως βουλευτής της ΝΔ

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: «Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ»

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου του δήμου Παιονίας όπου παραβρέθηκαν περισσότερα από 500 άτομα μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τον κ. Ψωμιάδη συνόδευσαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ενώ το παρών έδωσαν η δήμαρχος Αξιούπολη

διαβάστε περισσότερα

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Την Πέμπτη 30/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Δίου-Ολύμπου και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Την Τετάρτη 29/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Καλαμαριάς και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θεατράκι Χιλής.

διαβάστε περισσότερα

ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Την Τρίτη 28/9 στις 7.30 το απόγευμα, ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωϋσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Βισαλτίας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Γερακίνα (Νιγρίτα).

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous