Πρόσφατα Νέα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: «ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΜΕΝΗ, ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ»

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010

Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» του δήμου Αμπελοκήπων μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010

Την  Κυριακή  10/10 στις 11:30  το πρωί, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τον Δήμο Ηράκλειας Σερρών και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο καφέ 'Planet'. Επίσης την   Κυριακή  10/10 στις 19:30 το απόγευμα , ο Υποψηφίος Περιφερειάρχης Παν

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010

Την Παρασκευή  08/10 στις 7.30 το απόγευμα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τις Συκιές και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ( Μελ.Μερκούρη & Ζαχ.Γούναρη γωνία ) .

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: «ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ;»

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010

Το Δήμο Αμπελοκήπων θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής». Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα καυτηριάσει την πρωτοφανή κοινή υπουργική

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: «ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010

Στο ξενοδοχείο Athos Palace στην Καλλιθέα Χαλκιδικής μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο τέως βουλευτής της ΝΔ Χαλκιδικής Αθηναίος Φλωρίνης, ο Δήμαρχος Παλλήνης Κωνσταντίνος Καπούλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous