Πρόσφατα Νέα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ»

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015

08.jpg

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον θέλουν να στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής ΜακεδονίαςΠαναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Από την ώρα που αποχώρησα από τη διεκδίκηση της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας το κλίμα πόλωσης που δημιουργείται, ξεκαθάρισα πως τιμώ και σέβομαι όλους τους υποψήφιους... 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ»

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

04.jpg

Σχολιάζοντας το γεγονός πως η φετινή στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χωρίς κάγκελα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους έγινε το αυτονόητο. Οι Θεσσαλονικείς τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου χωρίς κάγκελα που είχαν γίνει έθος τα τελευταία χρόνια... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΡΜΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

01.jpg

«Η μεγάλη οικογένεια του Πόντου θρηνεί την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάδειξη και την προαγωγή του Ποντιακού θεάτρου, του Ερμή Μουρατίδη... 

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

08.jpg

 

«Έχω επανειλημμένα εκφράσει την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, ενός από τους ελάχιστους μέσα στη ΝΔ που με στήριξαν δημόσια στα δύσκολα. Ο μεστός πολιτικός του λόγος, η μαχητικότητα του, ο πατριωτισμός του, η δυναμική του παρουσία και η άριστη επαφή του με την κοινωνία τον κατατάσσουν αναμφισβήτητα στους πρωταγωνιστές της επόμενης ημέρας της ΝΔ».

 

διαβάστε περισσότερα

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ»

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

01.jpg

Σχολιάζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την  ακόλουθη δήλωση:

 

«14 ημέρες μετά την αποχώρηση μου από τη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΝΔ τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χτες Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ με επιβεβαιώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο...

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous