Πρόσφατα Νέα

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΗΜΑΘΙΑΣ

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Την Τετάρτη 13/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο Σταρ.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥ - ΣΕΡΡΕΣ

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Την Τρίτη 12/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Ροδολίβος και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα Κινηματογράφου.

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Την Δευτέρα 11/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Θέρμη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤHΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ: «ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Στο κατάμεστο καφέ Planet της Ηράκλειας Σερρών, παρουσία περίπου 500 ατόμων, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Σερρών της ΝΔ, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Τάσος Καρυπίδης και Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο πρ

διαβάστε περισσότερα

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ»

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το ταξίδι μου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τελείωσε τον περασμένο Νοέμβριο. Το προσωπικό μου ταξίδι προς το λαό, ο αγώνας για να ακούγεται η φωνή του απλού πολίτη στα κέντρα των αποφάσεων, συνεχίζεται. Εργάζομαι εδώ και χρόνια για την ενότητα της παράταξης

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous