Πρόσφατα Νέα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ: «ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ»

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Την Πυλαία θα επισκεφθεί απόψε στις 19.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας. Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα υποστηρίξει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι προσ

διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης συνεχίζει τις επισκέψεις του στους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης». Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής: Σήμερα Πέμπτη 14/10 στις 7 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: «ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ»

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Σταρ», στη Βέροια μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Μιχάλης Χαλκίδης, οι πρώην βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ Ηλίας Φωτιάδης και Τάσος Βλ

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Την  Κυριακή  17/10 στις 11:00  το πρωί, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, θα επισκεφθεί τον Δήμο Κιλκίς και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς στο Δημαρχείο. Επίσης την   Κυριακή  17/10 στις 18:00 το απόγευμα , ο Υποψηφίος

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Την Παρασκευή 15/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου θα επισκεφθεί την Κατερίνη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης( Εκάβη ).

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous