Πρόσφατα Νέα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ: «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ. ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ»

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Τα Κουφάλια θα επισκεφθεί απόψε στις 18.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τoν υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κουφαλίων «Κ. ΚΑΖΑΚΟΣ». Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει ότι 21 ημέρες πριν από

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ»

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, στις 14.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης θα καταθέσει τη δήλωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στο πολυμελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ: «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»‏

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Το Κιλκίς θα επισκεφθεί αύριο στις 11.00 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χρήστο Γκουντενούδη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Κιλκίς. Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει τη νέα πραγματικότητα του Καλλικρ

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗN ΚΑΤΕΡΙΝΗ: «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ»‏

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» παρακολούθησαν την ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΕ). Παρόντες, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ο βουλευτής Κώστας Κουκουδήμος, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Κατερίνης

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗN ΚΑΤΕΡΙΝΗ: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ»‏

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Την Κατερίνη θα επισκεφθεί απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ). Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει ότι 23 ημέρες πριν από τις εκλογές, οι ανθυ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous