Πρόσφατα Νέα

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Την Πέμπτη 21/10 στις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Δήμο Βόλβης και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον Σταυρό, στο κέντρο «Λιμάνι». Στις 8.30 το βράδυ, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Την Τετάρτη 20/10 στις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί την Έδεσσα και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος».

διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Την Τρίτη 19/10 στις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στο ξενοδοχείο Grand Hotel (αίθουσα Πατουλίδου).

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Την Δευτέρα 18/10 στις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί τον Πολύγυρο και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο. Στις 8.30 το βράδυ, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συ

διαβάστε περισσότερα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

«Κατέθεσα σήμερα τον συνδυασμό νίκης, συνδυασμό δύναμης και διεκδίκησης, τον συνδυασμό έργου» δήλωσε εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης. Λίγο νωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι, ο κ. Ψωμιάδης κατέθεσε τη δήλωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» στο Πολυμελές Πρωτοδικε

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous