Πρόσφατα Νέα

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ»

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Σε συγκέντρωση αγροτών σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή 24/10 στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Rose Garden (Παλαιόκαστρο). Στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστ

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Το Σάββατο 23/10 στις 9 το βράδυ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, έχοντας κύρια προτεραιότητα τη νεολαία και τα προβλήματα της, διοργανώνει συνάντηση με τους νέους της πόλης στο καφέ «Τribeca» (Λεωφόρο Νίκης). Στη συνάντηση θα παραβρεθούν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας και υποψήφιοι Π

διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Την Παρασκευή 22/10 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί τις Σέρρες και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Elpida Resort.

διαβάστε περισσότερα

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ…‏

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, από το γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Μέχρι τώρα ξέραμε για αναπληρωτές υπουργούς, όχι για αναπληρωτές υποψηφίους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι προφανές ότι ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ υποκαθιστ

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous