Πρόσφατα Νέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010

Την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης θα μιλήσει στις 7.30, το πρωί στην εκπομπή του Αντώνη Κοκορίκου στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 99,4. Στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» (Βασ.Γεωργίου 16) με θέμα την ολοκλήρωση του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές τ

διαβάστε περισσότερα

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ»: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ;»

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010

  Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», παρουσία περισσότερων από 6000 φίλων και υποστηρικτών, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, έχοντας στο πλευρό του τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους των νομών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, Θε

διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/2010, ΩΡΑ 19.30

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010

Φίλες και φίλοι, Απόψε η καρδιά της Μακεδονίας χτυπάει στη Θεσσαλονίκη. Απόψε οι Μακεδόνες ψήφισαν! Ψήφισαν Δύναμη για τη Μακεδονία! Ψήφισαν Παναγιώτη Ψωμιάδη! Πριν δύο μήνες, ξεκίνησα με τους συνεργάτες μου από τη Βεργίνα, το νέο μου ταξίδι, την προσπάθεια να βάλουμε την Κεντρική Μακεδονία στο δρόμο της ανάπτυξης. Ένα χρόνο τώρα γυρίζω από χωριό σε χωριό κι από

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» ανακοινώνονται τα εξής: «Στρατευμένες πένες, κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, πηχιαίοι τίτλοι σε συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα, για μία ακόμη μέρα. Είναι η απόδειξη του απόλυτου πανικού των αντιπάλων μας και της ενορχηστρωμένης προσπάθειας αποπροσ

διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ «ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ» Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010

Στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», θα μιλήσει απόψε στις 19.30 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous